Vragen?
WhatsAppE-mail

Alie Postmastraat 62
te Schagen

€ 365.000 k.k.


In de populaire en kindvriendelijke woonwijk ‘Muggenburg’
staat deze keurig verzorgde en gemoderniseerde starterswoning. In het kader van duurzaamheid zijn er dit jaar acht zonnepanelen geplaatst, mede daardoor is de woning voorzien van energielabel A. Verder zijn er in de afgelopen jaren diverse verbeteringen aangebracht waardoor het hier uiterst comfortabel wonen is. Dit in combinatie met de ligging, op fietsafstand van het gezellige centrum en nabij wandel- en fietsroutes biedt deze woning het perfecte thuis!

Kom binnen
De entree met de hal bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De woonkamer is tevens aan de voorzijde gelegen met aan de achterzijde de open keuken. De wanden zijn netjes afgewerkt in lichte kleuren en er ligt een onderhoudsvriendelijke PVC-vloer in visgraatmotief.  Dit is een uitstekende basis om het helemaal naar uw eigen smaak in te richten! Gaat u voor een comfortabele zithoek waar u lekker kunt neerploffen, of voor een gezellige eethoek waar u lekker lang kunt tafelen? Het kan hier allebei! De keuken heeft een recht keukenblok (v.v. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en vriezer) en een groot (spoel) eiland met daarin de vaatwasser. Het toilet en de trapopgang naar de verdieping zijn te vinden in de tussenhal.
De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en de luxe badkamer. De slaapkamers zijn van goed formaat en zijn alle drie lekker licht. Weet u al hoe u de slaapkamers gaat inrichten? Slaapkamer, studeerruimte, thuiswerkplek of inloopkast: mogelijkheden alom! De badkamer is, net als het toilet, in 2019 vernieuwd. Hier is een ruime inloopdouche, mooi badmeubel met 2 waskommen, tweede toilet en vloerverwarming aanwezig. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping. Op de ruime overloop treft u de cv-ketel, omvormer van de zonnepanelen, de wasmachine- en droger aansluiting en toegang tot nog eens een heel ruime, vierde slaapkamer. Deze slaapkamer heeft achter de knieschotten nog veel opbergruimte.

Buiten
De tuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van sierbestrating, kunstgras, borders met planten en een buitenkraan. Daarnaast is er een houten berging met elektra, voor het opbergen van uw tuinspullen en stallen van fietsen. Omdat de woning aan het einde van een steeg gelegen is, is de achtertuin extra diep. In de zomermaanden kunt u tot in de late avond lekker buiten genieten van de zon.

Omgeving
Deze starterswoning is gelegen op een mooie, rustige plek aan de rand van de kindvriendelijke woonwijk ‘Muggenburg’. Een woonwijk nabij het gezellig stadscentrum van Schagen. Binnen 5 minuten fietst u het gezellige centrum van Schagen in, met een zeer veelzijdige keuze aan winkels en restaurants. Ook zijn er in Schagen de bioscoop, sportscholen en verenigingen, onderwijs en natuurlijk het NS-station. Vanuit hier gaan elk (half)uur treinen richting Alkmaar en Amsterdam. Voor een strand of boswandeling zijn Callantsoog, Schoorl en Bergen op slechts 10 tot 20 minuten autominuten rijden. Kortom het perfecte thuis of een fijne plek.



Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 365.000 k.k.
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woonhuis
Eengezinswoning, eindwoning
Soort bouw
-
Bouwjaar
1988
Soort dak
Zadeldak bedekt met dakpannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Overige inpandige ruimte
0 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceeloppervlakte
134 m²
Inhoud
348 m³

Indeling

Aantal kamers
0 kamer (0 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
0 woonlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, tv kabel, dakraam, glasvezel kabel, zonnepanelen

Energie

Energielabel
A
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, hr glas
Verwarming
C.v.-ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water
C.v.-ketel
C.V.-ketel
Intergas (2017; EIGENDOM)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, beschutte ligging
Tuin
Achtertuin, voortuin

Bergruimte

Schuur/Berging
Vrijstaand hout
Voorzieningen
-

Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor dit object.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 1Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 2Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 3Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 4Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 5Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 6Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 7Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 8Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 9Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 10Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 11Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 12Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 13Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 14Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 15Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 16Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 17Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 18Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 19Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 20Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 21Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 22Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 23Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 24Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 25Alie Postmastraat 62, Schagen - Foto 26

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

  • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
  • Toegang tot stille verkoop panden;
  • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
  • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
  • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

  • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
  • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
  • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed